10 June, 2011

У Польщі шоковані книгою Табачника, що «сповнена ненависті до власної країни»

В Україні існує дві історичні пам’яті - на Сході і на Заході - і це найкраще підтверджує міністр освіти і науки, молоді і спорту Дмитро Табачник.

Таку думку висловив відомий громадський діяч, шеф-редактор найвпливовішого польського видання Gazeta Wyborcza Адам Міхник. Про це він сказав під час відеоконференції, організованої Інститутом світової політики.

"Я визнаю, що говорити про розподіл України на Захід і Схід можна умовно, проте не можна заперечувати, що на Заході і на Сході по-різному сприймають історичне минуле. Взяти, наприклад, книгу українського міністра освіти Дмитра Табачника, яку я купив у Москві. Що можна подумати про Україну як державу, якщо міністр чинного уряду може собі дозволити написати книгу, що просто таки палає ненавистю до власної країни", - підкреслив Міхник.


За його словами, якби автором даної роботи був поляк, то можна було б сказати, що він "сказився від ненависті до українського народу".

Як повідомлялося, у травні у Києво-Могилянській академії презентували книгу про Табачника під назвою Час дешевого клоуна.

korespondent.net

1 comment:

Орест Якобчук said...

А що інше міг написати той Табачник. Тут нічого дивного нема, бо ця влада аж кипить від ненависті до всього українського!