06 November, 2009

ЛЮСТРАЦІЇ: Fuck Off, Саша

Вибачайте, але лише цей заголовок підійде до відвертої кремлівсько-гебістської пропаганди української редакції Радіо Свобода. Окозамилювання за гроші США.

Пан Народецький, колишній директор української служби Радіо Свобода (після усунення Романа Купчинського), за допомогою ефіру і веб-ресурсу тієї ж радіостанції пропагує начебто свою думку під назвою "Похорон КГБ в Україні закінчився".

У тій індульгенції КГБ Олександр досить пафосно намагається змити масну сажу зі служби, що сьогодні браво працює не лише в Україні. Прошу, перед вами чудовий зразок гебістського лайна з "хвиль" Радіо Свобода http://www.radiosvoboda.org/content/article/1869663.html

Подібні замовні матеріали не нові, але щоби до цього підключився колишній директор української Радіо Свобода, здивувало.

А як на рахунок результатів проекту "Люстрація. Україна під владою КГБ"?
http://ukrainecz.blogspot.com/2009/09/blog-post.html або http://www.scribd.com/doc/19270811/Ukraine-2009-KGB-State-Investigation

Там вивчена ймовірність присутності агентів КГБ, а також комуністичної і комсомольської верхівки СССР у вищих ешелонах української влади. На основі публічної інформації (наприклад, державних сайтів центральних органів виконавчої влади, державних сайтів органів судової влади та ін.) було перевірено 909 біографій державних службовців України у Секретаріаті Президента, Кабінеті міністрів, центральних органах виконавчої влади, Національному банку, Центральній виборчій комісії, Верховній Раді тощо.

Результати виявилися вражаючими. З’ясувалося, що на основі лише відкритої інформації (навіть не таємної!) серед перших осіб держави:

4% або 38 службовців – агенти КГБ.

27% або 244 службовці – критична ймовірність співпраці з КГБ

20% або 178 службовці – велика ймовірність співпраці з КГБ

49% або 499 службовців – невідомо


То що, "поховано" КГБ, чи його намагаються "приховати"? Ще й за кошти громадян США?!

Пане Народецький, працюючи з Вами років з десять у Празі, не знайду нічого ліпшого, як написати: Fuck Off, Саша!


Борис Чикулай

http://www.ukraine.cz

No comments: