12 November, 2009

Вперед, за норвежками!

Сайт знайомств BeautifulPeople.com оприлюднив дані про те, представники якої національності є найкрасивішими у світі.

Виявилося, що найбільш привабливими представники протилежної статі вважають шведів і норвежок. До найбільш некрасивих чоловіків потрапили британці, росіяни та поляки.

Як повідомляє Reuters, рейтинг найкрасивіших людей ґрунтувався на тому, кого вже зареєстровані користувачі сайту погоджувалися прийняти до своїх лав. Схема максимально проста: претендент подає заявку на реєстрацію на сайті і надсилає свою фотографію. Протягом 48 годин зареєстровані користувачі протилежної статі голосують і таким чином визначають, чи варто приймати нового члена.

Нині на сайті, який з'явився у 2002 році в Данії, зареєстровано 360 тисяч осіб, при цьому були відхилені заявки більш ніж 1,8 мільйона людей з 190 країн світу.

За даними BeautifulPeople.com, зареєстровані користувачі ресурсу приймають до своїх лав 65% всіх, що подали заявки шведських осіб і 76% норвезьких жінок. Для росіянок аналогічний показник становить 44%. Водночас британцям щастить менше. "Своїми" стають лише троє з 20 представниць Сполученого Королівства і лише один з восьми британських чоловіків.

korespondent.net

No comments: