20 August, 2009

Пропаганда в США неможлива

В Америчкі, наприклад, нема національних героїв, легенд, релігій чи історичних подій, які б не висміювали, не випародіювали чи не змішували б з гімном у дуже смішний спосіб по ТБ, Радіо, чи в газеті. Нема ніяких цінностей і нічого святого. Тут не може буть почви для пропаганди і унічтожитєльного патріотизму, як настаюють де-які краснопузі юзері.

Пропаганда в США ще чого неможлива, бо тут нема ніякої аналітики, доступної масам. Ніхто не коментує новини, їх показують. Новини освітлюють отак. В Сибіру проїзошла аварія (картинка). В Іраку вбили 50 цивільних і двох американків (картинка). Якшо грузить американця коментарями подій, то він просто перемкне на спортивний канал, бо його мозг не сприйма такі сложні матерії як аналітика. На всих каналах новин одна і та сама картинка, один і той самий дуже простий текст. Є шото вроді аналітики на спеціальному каналі, шо спонсірується обнаковенними гражданами, но це таке нудне і таке політкоректне, шо слухать невозможно. Ніхто не вміє вести нормальну ефективну пропаганду.

Найкраща пропаганда—це твій рівень життя. Якшо твій рівень жититя прекрасний, то ти і без пропаганди сам собі помиєш мозги. Бо погане руководство і погана країна не способна забезпечіть високий рівень життя гражданам. От тобі і вся пропаганда. А не те шо кажуть недобиті комуністичні виблядиши.

Якшо ти живеш в Америчкі і критикуєш її образ жизні в своєму журналі, то в тебе поганий рівень життя з якихось причін. Їдь додому, раз не виходить встроїтья по людські.

faina_kaplan.livejournal.com

No comments: