12 March, 2009

На український ринок прийдуть дві нові авіакомпанії

З початком дії літнього розкладу виконання регулярних рейсів на український ринок авіаперевезень прийдуть мінімум дві нові авіакомпанії, повідомили УКРІНФОРМу з прес-служби Мінтрансзв'язку.

За минулий період 2009 року Державіаадміністрація затвердила розклад руху німецькому низькобюджетному авіаперевізнику "Germanwings" - для виконання рейсів за новим маршрутом Кельн - Київ (Бориспіль) - Кельн. А у березні дозвіл на виконання польотів за маршрутом Лондон - Київ (Бориспіль) - Лондон отримала британська авіакомпанія "British Midland Airways" (BMI), яка вже наприкінці цього місяця планує розпочати польоти.

Довідка. На даний час діє розклад виконання регулярних рейсів на період ІАТА Зима 2008/2009 (розпочався 26.10.2008 та діє до 28.03.2009), відповідно до якого 12 українським авіаперевізникам затверджено розклад руху для виконання регулярних рейсів за 91 міжнародними маршрутами до 41 країни, 44 іноземним авіакомпаніям - за 82 маршрутами з 33 країн. Семи українським авіакомпаніям був затверджений розклад руху для виконання регулярних польотів в межах України за 13 внутрішніми повітряними лініями.

ukrinform.ua

No comments: