13 January, 2008

Як створити Кіноклуб, або запрошуємо на відкриття

Не зважаючи на те, що наш сайт як правило намагається висвітлювати міжнародні події у площині євроатлантичних прагненнь України, або події, що пов'язані з Чеською Республікою, сьогодні дозвольте проінформувати про культурологічну ініціативу наших активістів в українському селі. Мова піде про створення Кіноклубу. До Вашої уваги запрошення.

Шановні дами й панове, дозвольте запросити Вас на відкриття Кіноклубу, що відбудеться 19 січня 2008 року о 17:00 у Рокитному, Київської області, в приміщенні районного Будинку культури, на вулиці Першотравнева 8.

У Кіноклубі ми два рази на тиждень, по середам і суботам, демонструватимемо класику світового кінематографу, фільми визначних режисерів. Фільми, що зробили кінематограф мистецтвом.

Клубний внесок становитиме 5 гривень. Пенсіонерам і дітям - безкоштовно (дитячий сеанс щосуботи о 13:00).

У суботу, 19 січня, відбудеться перший день показів Кіноклубу. У рамках відкриття вільно демонструватимуться 3 фільми - о 13:00 французька мультиплікація "Приватне життя комах", о 16:00 легендарний фільм Чарлі Чапліна "Малюк", а після офіційної, символічної презентації ми побачимо чарівний "Амаркорд" Федеріко Фелліні.

Кіноклуб організовано у співпраці з Районною Адміністрацією, Районною Радою і міжнародним благодійним фондом "Сучасне мистецтво України".

Це випробувальний термін строком на 2 місяці. Якщо ми разом доведемо важливість проекту, Кіноклуб житиме.

Чекаємо на Вас!


P.S. Детальна інформація, програма і повний пакет документації по створенню Кіноклубу на інтернет-сторінках http://www.rokytne.org

P.P.S. У смт Рокитне проживає 13 800 мешканців. Кінотеатр востаннє працював у 1992 році...

No comments: