02 December, 2007

"АероСвіт" увів продаж квитків через Інтернет для власників Visa Electron й Maestro

Найбільший в Україні авіаперевізник пасажирів компанія "АероСвіт" увела продаж авіаквитків через Інтернет для власників карток платіжних систем Visa Electron й Maestro з кінця листопада.

Про це Українським Новинам повідомив керівник прес-служби "АероСвіт" Сергій Куций.

"Система впроваджувалася поетапно й завершилася на цьому тижні", - сказав Куций. Купівля квитків на сайті "АероСвіта" здійснюється за стандартом безпеки 3-D Secure. Новий стандарт передбачає посилений захист від електронних шахраїв за допомогою додаткових кодів.

Крім Visa Electron й Maestro купити квиток через Інтернет можна також за допомогою платіжних систем Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB.

У реалізації цього проекту "АероСвіт" співпрацює із Приватбанком, що входить до групи найбільших. Як повідомляло агентство, "АероСвіт" почав продавати квитки через Інтернет з лютого 2004 року.

В 2006 році "АероСвіт" збільшив перевезення пасажирів на 14,7% до 1,563 млн. пасажирів, вантажів і пошти - на 5,3% до 8 472 тонн. 37,96% закритого акціонерного товариства "АероСвіт" належать нідерландській компанії Gilward Investments B.V., 24,99% - компанії "ГенАвіа-Інвест", 22,39% - Фонду державного майна.

Інформаційне агентство "Українські Новини"

No comments: