04 December, 2007

Оновлено старий форум форуму - tereveni.cz

Наші негаразди тривали дещо довше, ніж ми сподівались і ви очікували. Нажаль, стався прикрий випадок - 1 травня 2007 передчасно загинув сервер, на якому жила наша сторінка ukraine.cz, а разом з ним - і вся інформація, що збиралась роками. За якийсь час головна сторінка "Форуму українців ЧР" - ukraine.cz - розпочала свою роботу "з нуля" у дещо іншому форматі. З того часу ми отримували багато нарікань від відвідувачів на кшталт - "чому форум вмер?", "де подівались фотки?" тощо.

Тому було вирішено відновити старий архів - спочатку форум на новому домені - tereveni.cz, а пізніше можливо - статті з головної сторінки та фотоальбом. Наразі на форумі відновлені екаунти відвідувачів - ви можете використати свій старий лоґін та пароль. Якщо ви забули ваш пароль - скористайтесь функцією відновлення паролю. Якщо ж і це не допомогло - створіть новий екаунт або ж зверніться до адміна з проханням (наприклад, якщо старий емайл вже не дійсний - відновити пароль неможливо).

Нажаль, архів був зроблений ще 23 лютого 2006 - тому пізніша інформація (пости та дані користувачів, що зареєструвались пізніше) є вже втраченою безповоротно. Проте, багато чого зі старої бази є й досі актульним - особливо в розділі "Питання документів". Сподіваємось, що нові повідомлення в цьому та інших розділах повернуть нашому форуму корисність та інтерес українців Чехії та не тільки їх.

У оновленому форумі з"явилась можливість вкладати відео з YouTube та Google Video, a також приєднувати файли до ваших повідомлень.

З повагою,
Адмін tereveni.cz

No comments: