27 September, 2007

Вибори 2007: У Службі безпеки України діють телефони довіри


На виконання Указу Президента України від 04 липня 2007 року № 593/2007 “Про забезпечення реалізації виборчих прав громадян України, законності, прозорості та відкритості виборчого процесу на позачергових виборах до Верховної Ради України”, з метою надійного забезпечення державної безпеки, загальнонаціональної злагоди напередодні та під час виборів, своєчасного виявлення, ефективного запобігання та припинення проявів терористичного характеру стосовно усіх учасників виборчого процесу, сприяння органам державної влади у забезпеченні демократичних і конституційних основ для волевиявлення громадян в Центральному управлінні Служби безпеки України задіяно телефонну “лінію довіри”.

Усім, кому стане відомо про правопорушення у ході виборчої кампанії або їх підготовку, просимо звертатися за телефоном +380 44 235-63-67.

Телефони довіри також запроваджені в усіх регіональних Управліннях СБ України.

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, обов’язково буде перевірена, при необхідності, зі збереженням анонімності авторів звернень. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством буде вжито відповідних заходів.

Телефони довіри працюють цілодобово.

No comments: