14 August, 2007

Вибори 2007. Інформації Посольства України

Голосування на дільницях у день виборів 30 вересня 2007 року буде проводитись без перерви із сьомої до двадцять другої години (за місцевим часом).

Інформуємо також, що відповідно до Закону України „Про вибори народних депутатів України” (в редакції від 1 червня 2007 року) та постанови Центральної виборчої комісії „Про Роз’яснення щодо складання робочими групами обліку виборців списків виборців на звичайних та закордонних виборчих дільницях, форми відомостей про громадян України для підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року” #71 від 6 серпня 2007 року змінено порядок включення громадян, які перебувають за кордоном, до списків виборців, а саме – до списків будуть занесені лише ті громадяни, які перебувають на консульському обліку. Громадяни, які своєчасно не стануть на консульський облік, не будуть включені до списків і не зможуть взяти участь у виборах.

Тому, якщо Ви маєте намір взяти участь у голосуванні 30 вересня 2007 року, але не стоіте на тимчасовому або постійному консульському обліку, Ви повинні особисто звернутись з цього питання до консульського відділу Посольства в Празі чи Консульства України в Брно (залежно від місця проживання).

Процедура постановки на тимчасовий консульський облік не потребує жодної оплати. Із собою треба мати паспорт громадянина України для виїзду за кордон, одну фотокартку розміром 35 х 45 мм, копії першої сторінки паспорта та сторінки з дозволом на проживання в ЧР (візи). Тимчасовий облік оформляється громадянам України, які мають дозвіл на перебуваня в ЧР протягом понад 90 днів.

http://www.mfa.gov.ua/czechia/ua/news/detail/6966.htm

No comments: