13 November, 2009

Ющенко: Ні у Тимошенко, ні у Януковича немає патріотизму, чеснот і ідеології

Кандидат у президенти України Віктор Ющенко заявляє, що ні у лідера БЮТ Юлії Тимошенко, ні у лідера Партії регіонів Віктора Януковича, які також є кандидатами у президенти, немає патріотизму, чеснот і ідеології.

Під час зустрічі з мешканцями міста Кременчук, що на Полтавщині, Ющенко наголосив, що не бачить різниці між Тимошенко і Януковичем.

“Я не бачу в цих людях ідеології, я не бачу в цих людях патріотизму, я не бачу в цих людях чеснот, які є в кожного з вас, кожного з нормальних людей”, – сказав він.

Ющенко при цьому підкреслив, що не веде свою виборчу кампанію на принципах проти когось.

Також він зазначив, що його обов’язок як громадянина, який бере участь у виборах, нагадати людям, що вони мають нести відповідальність за свій вибір.

На думку кандидата у президенти, сьогодні важливо вести дискусію не про особу, а про систему цінностей, до яких потрібно йти, або які слід відстоювати. “Треба голосувати за цінності. Якщо вони – спільні, ми – одна команда,” – зазначив глава держави.

Крім того він підкреслив, що влада для нього – не самоціль, він бореться за те, щоб країна залишалася незалежною, відстоює принципи патріотизму, демократії, свободи слова.

unian.net

No comments: