23 October, 2008

SunSay ex 5'nizza у Празі | Палац Акрополіс, 21 листопада

Projekt Planet Connection bude pravidelně představovat v jeden večer současnou i tradiční kulturu jedné země. Premiérově bude uveden v pátek 21.11.2008 v Paláci Akropolis. Návštěvníkům přiblíží Ukrajinu. Součástí programu je promítání diapozitivů a beseda s cestovatelem Ivo Dokoupilem, ochutnávka ukrajinských cukrovinek, vystoupení tradičního tanečního souboru Džerelo a jako zlatý hřeb večera koncert kapely SunSay (ex 5'nizza).

Sun aka Andrey Zaporozhets byl leader světově proslulé skupiny 5'nizza a ve dvojici se Sergeyem Babkinem se zařadili do škatulky minimalistický folk. K tomu, aby si získali posluchače v evropských i rusky mluvících zemích, jim stačil jen jejich hlas a kytara. 5'nizza se rozpadla ještě předtím než mohla udělat v Čechách koncert a uspokojit rostoucí řady fanoušků. Andrey “Sun” Zaporozhets se ale postupně obklopil dalšími profesionálními muzikanty, až vytvořil nový šestičlenný band SunSay.

Vstupné činí 240 Kč v předprodeji a 280 Kč na místě. Promítání proběhne od 18.00 hod. do 20.00 hod., začátek koncertu SunSay (MySpace.com) je ve 20.30 hod.

5 comments:

Anonymous said...

21 rijna to ma byt jako rok 2008?
dorosh

Anonymous said...

kdy se ta akce kona, doufam, ne dneska

Vasyl said...

jako 2008 :)

Anonymous said...

to neni v říjnu, ale v listopadu :)

Anonymous said...

Great!