21 October, 2011

Україна - корумпована, керована диктатором країна

Збігнев Бжезинський, провідний американський геостратег, колишній радник з національної безпеки президента США Джиммі Картера у Вашингтоні, в ході виступу перед учасниками круглого столу «Україна на шляху до зрілої державності» заявив, що ЄС не може дозволити собі поступитись у справі Тимошенко.

«Для ЄС (в питанні Тимошенко – прим. ред) на карту поставлено не лише майбутнє відносин з Україною, а і сама Європа. Концепція Європи грунтується на взаємопов’язаності понять суверенітету та демократії, на основі яких вибудовується співпраця та політична єдність», - заявив Бжезинський

«Для тих, хто хоче бачити Україну в Європі, існує спокуса повести себе в дусі Макіавеллі. Мовляв, забудьмо про Тимошенко, приймімо Україну і все буде добре. Втім, існує проблема. Таке ставлення з боку Європи до корумпованої, керованої диктатором України дало б підстави корумпованій та керованій диктатором Росії очікувати такого ж ставлення до себе. Ніхто в Європі не піде на такі умови», - зазначив Збігнев Бжезинський.

06 October, 2011

Переклади!

Ви плануєте постійне місце проживання у Чехії? Ви плануєте громадянство Чеської Республіки?

Найліпші переклади у Празі на чеську і на українську від Мирослава і Оксани Оттоманських!

Переклади завірені печаткою. Велика система знижок.

Запишіть чи видрукуйте, а найліпше додайте відразу в телефон контакти:

Mgr. Miroslav Ottomanský
Mgr. Oksana Ottomanská

Překlady z/do ukrajinského jazyka se soudním ověřením.

+420 271 741 513
+420 723 132 815
+420 773 143 704

ottomansky@post.cz
ooksana@centrum.cz